Tip van de brandweer: Check je boot

Aalsmeer – Het bootjes seizoen is geopend! En ja hoor, je verwacht het misschien niet, maar ook daar zit brandgevaar. Vooral als je een gasfles meeneemt aan boord. Zo is het handig om elke drie jaar een inspectie te laten uitvoeren én is voldoende ventilatie onwijs belangrijk om een potentiële CO-vergiftiging te voorkomen.

Deze tips zijn natuurlijk al top maar het wordt nog leuker. Zaterdag 19 mei zijn onze collega’s bij Jachthaven Stenhuis in Aalsmeer om jou van allerlei superhandige tips te voorzien en een gratis rookmelder. Zien we je daar?

Aanmelden via 0297-325081 of per mail: info@jachthavenstenhuis.nl.

Bron en foto: Brandweer Aalsmeer

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!