Rapper Boef grote winnaar van FunX awards

AMSTERDAM – De Alkmaarse rapper Boef heeft gisteravond in de Amsterdamse poptempel Paradiso voor het tweede jaar op rij de prijs voor Artist of the Year gewonnen tijdens de FunX Music Awards.

Dat was niet Boefs enige hoogtepunt van de avond. Ook sleepte hij in de categorieën Best MC, Best Video (Sofiane) en Best Collabo (Come Again met Ronnie Flex) de eerste prijs in de wacht.

De prijs voor Best Video droeg hij op aan de regisseur van de clip; Teemong. “Je moet jezelf blootgeven en dat is lastig”, voegde hij hieraan toe. “Maar ik dacht: nu moet ik laten zien wie ik echt ben. Mensen hebben een beeld van je, maar kennen je eigenlijk helemaal niet.” Boef kwam begin dit jaar in opspraak nadat hij drie vrouwen die hem tijdens Nieuwjaarsnacht een lift hadden gegeven ‘kechs’ noemde.

Foto: Google Images | Logo Funx
Bron: NH Media

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!