Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
Redactie@laurensniezen.nl

Rochana (15) uit Hoofddorp vermist na Bevrijdingspop Haarlem

Haarlem – De 15-jarige Rochana uit Hoofddorp wordt sinds gisteravond vermist. Nadat ze de dag met haar familie op Bevrijdingspop in Haarlem had doorgebracht, ging ze met een vriendin mee. Ze had afgesproken dat ze uiterlijk 22.30 uur zou thuiskomen, maar dat is tot nog toe niet gebeurd.

“Mijn ouders hebben jullie hulp op dit moment hard nodig”, schrijft Rochana’s zusje in een oproep op Facebook. De politie bevestigt dat het meisje gisteravond rond 23.30 uur als vermist is opgegeven.

Rochana werd voor het laatst gezien op de bushalte aan de Haarlemse Europaweg. Volgens haar zus zou ze daar rond 21.30 uur in lijn 300 stappen. “Dat is het laatste dat we weten”, schrijft ze.

Geborduurd bloemmotief
De vermiste tiener is lichtgetint, ongeveer 1,60 meter lang en heeft donker, krullend haar. Verder draagt ze een zwarte bril en had ze gisteren een rode jurk met een geborduurd bloemmotief (zie foto) aan.

Wie Rochana ziet of weet waar ze momenteel is, wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

Bron: NH Nieuws 

Foto: Archief Laurens Niezen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!