Hou ’t Schoon: de afvalrace

Aalsmeer, Amstelveen – Samen zorgen voor een schone leefomgeving en jongeren op een actieve manier hierbij betrekken?

Zondagmiddag 6 mei strijden ruim 100 kinderen tussen de 8 en 12 jaar in het Stadshart van Amstelveen om een plek in de finale van de Hou ’t Schoon Afvalrace. Kinderen uit Aalsmeer en Amstelveen nemen het tegen elkaar op tijdens verschillende vragenrondes en spelopdrachten om uiteindelijk een plekje te bemachtigen in de grote finale: de zwerfvuilstormbaanrace. Het belooft een dag te worden vol humor, sensatie, spanning en strijdlust. Deze dag wordt mogelijk gemaakt door de gemeenten Aalsmeer en Amstelveen.

Bron en foto: Gemeente Aalsmeer

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: WAARSCHUWING: ONGEAUTORISEERD GEBRUIK EN / OF DUPLICATIE VAN DIT MATERIAAL ZONDER UITDRUKKELIJKE EN SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN DE AUTEUR EN / OF EIGENAAR VAN DEZE SITE IS STRIKT VERBODEN! CONTACTEER ONS VOOR VERDERE VERKLARING. !!